Трима души са задържани до момента при специализираната полицейска операция, която

...
</TD
>Трима души са задържани до момента при специализираната полицейска операция, която
Коментари Харесай

Трима задържани при спецакцията в Русенско

Трима души са задържани до момента при профилираната полицейска интервенция, която се организира от сутринта на територията на Русенска област, оповестиха за " Фокус " от ОДМВР-Русе.

Полицейските дейности се реализират главно от екипи на русенската регионална дирекция, взаимно със чиновници на жандармерията, като при нужда, според от откритите нарушавания и/или закононарушения, ще бъдат включени и представители на други държавни контролни органи.

Операцията се организира по заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи по отношение на разпореждането на министъра на вътрешните работи за дейни дейности по един от главните цели на Министерство на вътрешните работи – повишение на сигурността в обитаемоте места и по-ефективно противопоставяне на престъпността.

До 13:00 часа са тествани 172 лица и 137 МПС. Задържани са трима. За разнообразни установени нарушавания са формирани 6 акта. Три са формираните предупредителни протоколи по ЗМВР. Инспектирани са 7 пункта за черни и цветни метали, 4 заложни къщи, 6 автоморги и сервизи, 16 питейни заведения и търговски обекти.

Регистрирани са 5 закононарушения, по които са формирани три бързи производства и преписки.

Полицейските дейности не престават.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР